.

.

TOTS 21

Pere LL. Bergadà, president del Club Tennis Tarragona i Josep Maria Claver, president del Club Natació Tàrraco.

Pere LL. Bergadà, president del Club Tennis Tarragona i Josep Maria Claver, president del Club Natació Tàrraco, han assolit un important acord de col·laboració en virtut del qual a partir de gener els respectius socis podran fer ús d’ambdues instal·lacions totalment de franc.

Amb aquesta iniciativa s’amplia notablement el ventall de serveis i avantatges als socis del CTT i del Tàrraco. Alhora que suposa un destacat revulsiu pel que fa a l’oferta esportiva a Tarragona, atesa aquesta ampliació de sinèrgies i optimització de recursos entre dos clubs històrics de la ciutat i la seva àrea d’influència.

Pel que fa als socis del Club Tennis Tarragona l’acord inclou l’ús de les piscines del Club Natació Tàrraco, (de dilluns a divendres de 7 a 15 hores i dissabte de 15 a 20 hores) quedant exempt el gimnàs.

Pel que fa als socis del Club Natació Tàrraco l’ús les instal·lacions del CTT queda circumscrit a les pistes de tennis, pàdel i esquaix, de 8 a 14 hores i dissabte i diumenge de 15,15 a 21,15 hores.