.

.

TOTS 21

Albert Rivera, junt al candidat Juan Carlos Girauta i el cridat a ser cap de llista a les municipals a Tarragona, Rubén Viñuales

Ciutadans demanarà una rebaixa d’impostos que beneficiï la població, les empreses i els estudiants universitaris si finalment s’imposa el pacte entre CiU i el PSC pel qual a BCN World se li rebaixarà d’un 55 a un 10 per cent la fiscalitat que haurà de pagar pels casinos.

Així ho ha expressat avui a Tarragona el seu líder, Albert Rivera, que ha participat en un acte de la campanya preelectoral de les europees ‘Mejor unidos’, i que ha servit per visualitzar els que seran les persones que encapçalaran la llista a les municipals a Tarragona, Rubén Viñuales i Pedro Sánchez.

“No estem en contra de l’arribada de projectes empresarials a Catalunya, però no estem d’acord amb l’opacitat que hi ha hagut, on en sopars entre Artur Mas i Pere Navarro es resolen coses que són pròpies del Parlament”. Ciutadans vol que els grups parlamentaris expliquin quin són els seus projectes i quins canvis legislatius provocarà. Al respecte, Ciutadans demanarà una rebaixa de l’IRPF, de l’IVA, i de tasses universitàries per donbar el vist-i-plau a la rebaixa fiscal de BCN World. “Volem una reforma fiscal perquè les classes mitjanes puguin viure, i no només fer un trajo a mida a una empresa en concret”, ha dit Rivera.

Acte a Tarragona

Durant l’acte de Tarragona, celebrat en un hotel i que ha reunit més de cent persones, Rivera ha dit que el partit “està amb Tarragona”. El líder de Ciutadans ha afirmat que Tarragona “és una ciutat oberta, molt plural i per això Ciutadans creix tant”.

El líder veïnal Pedro Sánchez, entre el públic

L’acte ha comptat amb la presència del líder local, l’advocat Rubén Viñuales; del diputat i secretari general, Matías Alonso, i del número dos de la llista a les europees, el conegut periodista Juan Carlos Girauta. Aquest ha estat especial càustic amb el nacionalisme català i ha alertat del creixement electoral que al conjunt d’Europa s’espera de les formacions nacionalistes i xenòfobes, “que treballaran per a impedir la unió, la circulació de persones i per reduir els seus drets”. Girauta de titllat “d’ideologia destructiva” la nacionalista, mentre ha acusat el Govern del PP de “callar” davant el procés secessionista.