.

Una imatge del Messer femení CBT que va guanyar al CN Sabadell

Aquesta cap de setmana ha estat el CN Sabadell qui ha patit la ratxa de les jugadores d’Albert del Rei. El CN Sabadell que feia una setmana que estava líder de la competició no va poder parar a les messerianes que des d’un bon començament es fan fer amb el control del marcador. Tot gràcies a una gran defensa i al ritme imposat, que provocava imprecisions de les jugadores locals, situació que va permetre acabar el primer quart amb una clara avantatge al marcador, 16-24.

A partir de l’inici del segon període, les jugadores locals va començar a prémer l’accelerador. Poc a poc retallaven les diferències. A la mitja part les jugadores d’Albert del Rei, encara seguien mantenint una mínima diferència al marcador (26-30), però després d’un parcial global de 16 a 8, les jugadores sabadellenques aconseguien empatar el partit a 32. En aquest moment va aparèixer Alícia Villegas (12 punts durant el partit) que va convertir dos triples consecutius, i va permetre arribar al final del tercer quart amb una petita bretxa al marcador, 36-43.

Encara que la diferència era petita, les jugadores de Del Rei afrontaven els darrers 10 minuts amb per davant en el marcador. I va ser Anna Pocina (10 punts) que amb un dos més u aconseguiria posar els 10 punts de diferència al electrònic (36-46). Semblava que el partit ja estava sentenciat, però el CN Sabadell no es va donar per vençut, i gràcies a una gran Escuert aconseguiria posar-se a quatre punts (44-46). Però les jugadores messerianes estan en un gran moment de confiança i Laura Pasqual, màxima anotadora de partit amb 25 punts, amb un triple i dos tirs lliures aconseguits, sentenciaria el partit. Al final 53 – 58 i al quarta victòria consecutiva del 2014, viatjava cap a Tarragona.

CNSABADELL: 53
Garcia 2, linares 2, Mayor 7, Lozano 7, Masvidal 15- marciano 3, Garcia, Fontanals 1, Loves

MESSER CBT: 58
Pocino 10, Ceperuelo 5, Villegas 13, Tierno 5, Pasku 25- Domenech 1, pascual, Bosch, Lopez, Fabregas, Vilamajor

El Messer masculí guanya al cuer

El Messer masculí va guanyar al Gelida, en un partit en que per diferents motius va haver de jugar amb 8 jugadors.

El partit va començar amb molta intensitat en el primer quart, establint ja les primeres distàncies en el marcador (21-5 final primer quart), gràcies a la pressió defensiva del CBT.

El segon quart va suposar la confirmació de que el partit s´havia trencat a favor dels blaus. La defensa en zona que van plantejar els visitants no va poder aturar el joc dinàmic dels locals. Ja en el tercer quart, el cansament físic i la relaxació mental dels blaus va portar a perdre el tercer període.

La defensa va ser molt tova i la intensitat brillava per la seva ausència. Ja en l´ultim quart, un esforç final va portar a dominar una altra vegada el ritme del partit i tancar el marcador amb 79-43, i ja van 17 victòries consecutives i cap derrota