.

Imatge d'un dels partits del cap de setmana

Aquest diumenge 19 de gener els sèniors del Rugby Tarragona han sofert una derrota contundent davant Sant Cugat B en el primer partit corresponent a la segona volta de la lliga de Primera Catalana. Malgrat que el partit es va iniciar amb bones perspectives, el resultat final ha estat desfavorable pels Voltors.

Després de la derrota de la setmana passada, aquest diumenge semblava que els Voltors havien après la lliçó i en lloc s’obstinar-se a trencar la defensa contrària, van començat a jugar a la mà. Així ho presagiava la primera marca, fruit d’una jugada colectiva en la primera jugada. Això ha fet que el Sant Cugat despertés i reacciones plantant cara, però amb moltes imprecisions que el Tarragona aprofitava per acabar la primera part amb un 20 a 10 en el marcador que augurava una victòria que, per joc, els Voltors estaven mereixent.

La segona part començava amb molta igualtat, però a partir del minut 14, el Tarragona, fruit de la manca d’entrenament, ha desaparescut del camp. Semblava que ens havíem equivocat de partit. El Sant Cugat, tot i jugar pitjor, es feia l’amo del partit fent una sèrie de 5 assajos en 30 minuts deixant el marcador en un 20 a 48, resultat decebedor.

Nova victòria dels cadets contra Gòtics RC

En canvi dissabte 18 de gener de 2014 els cadets (Sub 18) del Rugby Tarragona van tornar a la lliga després de les vacances nadalenques i van obtenir una ampla victòria contra Gòtics RC.

En les instal·lacions del Complex Educatiu els Sub18 (cadets) del Club de Rugby Tarragona rebia a Gòtics RC en un dia gris i en un camp que acusava la pluja caiguda en tot el matí. Els Voltors tornaven a jugar després de més de quatre setmanes sense fer-ho pel recés d’hivern.

El partit es presentava complicat per l’estat del camp, l’equip local amb moltes imprecisions i sense poder desenvolupar el seu joc de mà al fet que ens té acostumats, va acabar el primer temps amb un avantatge mínim.

En la segona part el CR Tarragona reorganitza les seves línies, imprimint més ritme a la trobada no deixant jugar a l’equip visitant. Això va provocar cert nerviosisme en el Gòtics que es va traduir en molts cops de càstig en contra i diversos jugadors amonestats. Els Voltors van aprofitar aquesta circumstància per jugar a la mà i encarrilar a cop d’assajos la victòria en un folgat resultat de 41 a 3.”

Els infantils a punt d’aconseguir la victòria

Els infantils del Rugby Tarragona van estar a punt de guanyar el partit contra Gòtics RC dissabte al matí al Complex Educatiu de Tarragona. La bona evolució d’aquest equip és, però, la bona notícia d’aquest encontre.

Partit molt igualat que no es va decidir fins a l’últim segon, quan els Voltors dominaven el marcador 24-20. La falta de concentració va permetre fer la marca definitiva als Gòtics i que s’enduguessin el partit.

Primera part bastant fluixa dels Voltors, que van estar dominats en el joc durant tot el primer temps per l’equip contrari, la falta de posició en el camp, no els va permetre desenvolupar el seu joc. A la segona part els Voltors van despertar i es van posar al davant en el marcador, però els Gotics amb un joc constant, no van deixar en cap moment que el Rugby Tarragona sentenciés el partit, tot i tenir alguna possibilitat.

Malgrat la derrota, continua la molt bona evolució dels Sub 16.