.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu de les obres a la Baixada del Roser

Imatge d’arxiu de les obres a la Baixada del Roser

A partir d’aquesta setmana, canvia el sistema de recollida de residus a la Part Alta. Les dues àrees de contenidors fixes ubicades a la Plaça de l’Oli i a la Plaça de la Pagesia seran substituïdes per papereres mòbils que començaran a instal·lar-se aquest mateix dilluns.

El canvi es veu motivat per l’apuntalament i les properes obres a la Muralla a la Baixada del Roser, ja que els camions de recollida poden entrar a la Part Alta, però han de sortir i circular en contra direcció per diversos carrers: C/Arc de Sant Llorenç, C/Descalços, C/Mercè i pel portal de St. Antoni, amb el conseqüent risc per la seguretat de vianants i vehicles que això suposa.

Per tal de donar servei als veïns, des d’aquest dilluns, 11 de gener, s’instal·len 2 nous punts de papereres mòbils:
· 4 papereres a la Pl. de l’Oli
· 2 al C/Puig d’en Pallars

Aquest canvi requereix la col·laboració de tots per dipositar les escombraries en els llocs habilitats:

· Les papereres mòbils es col·loquen cada dia a les 19:30h i es retiren a les 22h. No es poden deixar escombraries fora d’aquest horari.

· Les bosses no es poden deixar fora de les papereres.

· A les papereres mòbils només s’hi pot llençar rebuig. Els envasos, vidre, paper i matèria orgànica s’han de llençar als contenidors fixes situats fora muralles: Passeig de Sant Antoni, Rambla Vella i Avinguda Catalunya.

· Les papereres mòbils són exclusivament per residus domèstics de rebuig. Els comerciants no les poden utilitzar.
· Els comerciants han d’utilitzar els serveis porta a porta de recollida comercial de vidre, matèria orgànica i cartró. La resta de residus comercials, rebuig i envasos, s’hauran de dipositar als contenidors fixes situats fora muralles

El passat dia 29 de desembre a la tarda es va fer una reunió amb associacions de veïns i entitats del barri per explicar el canvi i s’han enviat cartes informatives a veïns i comerciants de la Part Alta. Qualsevol dubte o aclariment sobre sobre aquest canvi es pot fer a través del Telèfon Verd: 977296222, o bé per escrit al correu electrònic mediambient@tarragona.cat.