.

.

TOTS 21

La solució ha estat la creació d’un carril que permetrà que els autobusos puguin circular en sentit contrari als altres vehicles al carrer Riu Siurana.  Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Tarragona i l’Empresa municipal de Transports han habilitat un nou carril bus al carrer Siurana de Campclar. El conseller de Mobilitat Xavier Puig ha destacat que “amb aquesta intervenció volíem retornar la parada l’institut que es va suprimir amb la urbanització del PP10, i que era una reivindicació dels veïns del barri”.

Amb la finalització de les obres d’urbanització del PP10 es va suprimir la parada del l’institut. Des d’aquell moment, veïns de Campclar van reclamar el retorn de la parada de la línia de 6, ja que era molt concorreguda per la seva proximitat a l’institut del barri. Aquest canvi, però havia de mantenir l’esperit del la circulació i no suprimir places d’aparcament, ja que son molt utilitzades pel professorat del centre educatiu. La solució ha estat la creació d’un carril que permetrà que els autobusos puguin circular en sentit contrari als altres vehicles al carrer Riu Siurana.

Aquest nou carril bus es posarà en funcionament el proper dia 30 de setembre.

Redacció