.

.

TOTS 21

Una trentena de regatistes del Club Nàutic Cambrils participen a l’esdeveniment al Pavelló Municipal d’Esports

Una trentena de regatistes del Club Nàutic Cambrils participen a l’esdeveniment al Pavelló Municipal d’Esports

Una trentena de regatistes del Club Nàutic Cambrils van ser distingits divendres passat a la Festa de l’Esport organitzada per l’Ajuntament de Cambrils. Prop de 600 esportistes de diferents àmbits del municipi van assistir a l’esdeveniment, que posa en valor l’esport, l’esforç i els resultats aconseguits la temporada passada a les entitats esportives i alguns esportistes de forma individual del municipi.

La gala, que es va celebrar al Pavelló Municipal d’Esports, va començar amb els parlaments de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor d’Esports, Josep Maria Vallès. Just després es va fer el lliurament de les distincions honorífiques per totes les entitats esportives de Cambrils, amb reconeixements especials als esportistes seleccionats per les entitats, tant pel mèrits i fites assolides en l’anterior temporada com per les seves bones trajectòries.

En el moment de ser cridat el Club Nàutic Cambrils a l’escenari, va pujar Enrique Gascón, membre de la Junta en representació del president, a recollir la distinció d’enguany. Tot seguit van pujar una representació dels regatistes distingits del Club.

Aquests van ser Alberto Conchillo, Alejandro Ferrero, Alicia Fras, Maria González, Ariadna Ferrer, Bea Muro, Carla Munté, Marta Munté, Carla Vallverdú, Cristina Garcia, David Terol, Guillem Griñó, Iker Múgica, Jesús Gascón, Joan Domingo, Joan Fargas, Jordi xammar, Koldo Urrutia, Leandre Garcia, Lluis Fargas, Lucia Gascón, Marcelo Cairo, Món Cañellas, Natalia Garcia, Nil Subirats, Ricard Castellví, Ricard De March, Santi Alberto, Satxa Fortuny, Sergi Sevil, i Zsombor Denes.