TOTS 21

En els últims mesos s’han col·locat 244 noves làmpades en diversos punts de diferents barris de Cambrils. Foto: Ajuntament

El Departament de Serveis Generals, Espai Públic i Medi Ambient de l’Ajuntament de Cambrils continua substituint les lluminàries dels carrers del municipi per tecnologia LED per millorar l’eficiència energètica, adaptar-se a les noves tecnologies i complir la normativa vigent.

En els darrers mesos, la brigada municipal ha col·locat 244 noves làmpades de baix consum a l’avinguda Adelaida (al voltant de l’illa del Mercadona), i l’avinguda Mas Clariana, i els carrers Cèsar Martinell, Ebre, Segre, Llobregat, Anoia, Gaià, Castell d’Almansa, Castell la Suda, Castell de tamarit, Castell de Tona i Castell de Miravet.  

Properament, els treballs seguiran en altres punts del municipi, començant pels carrers Mas de l’Aguiló i Mas del Grau. D’altra banda, s’instal·laran onze noves lluminàries al tram d’entrada a Cambrils per Vilafortuny (Mas Gallau) que actualment no està il·luminat.

El regidor de Serveis Generals, Lluís Abella, ha afirmat que aquesta actuació és una inversió de futur important perquè els nous equips d’enllumenat amb tecnologia LED tenen grans avantatges respecte a les antigues lluminàries de vapor de sodi, ja que les noves làmpades consumeixen una quarta part que les anteriors, la seva vida útil és més llarga, necessiten poc manteniment, l’encesa és immediata i es redueix la contaminació lumínica.

Redacció