.

.

TOTS 21

Els despreniments han estat objecte d’una baralla política entre el PSC i l’equip de govern municipal. Foto: Cedida

Avui han iniciat un seguit d’actuacions preliminars per a dur a terme l’arranjament de l’edifici de damunt del Teatre Metropol. Per aquest motiu, i en una primera fase, des d’avui i durant la propera setmana, es procedirà a la instal·lació dels sistemes de seguretat per a l’execució dels treballs verticals; s’enretiraran tots els elements caiguts; es farà un treball exhaustiu de neteja i es col·locarà una xarxa protectora en tota l’alçada de la paret lateral.

El conseller de Béns i Patrimoni, Hermán Pinedo ha definit que “aquesta és una de les conseqüències de l’abandonament durant anys del nostre patrimoni municipal i per aquest motiu entenem que és una prioritat actuar d’emergència on faci falta, però a més, dur a terme projectes a llarg termini per recuperar, dignificar i mantenir aquests edificis”.

“Aquesta actuació d’urgència és un primer pas per abordar la consolidació i recuperació de tot l’edifici”, que tal i com ha a apuntat Pinedo, forma part d’un projecte més extens en termini i en execució, que es desenvoluparà més endavant i que completa un projecte d’arranjament definitiu tant a les façanes posterior i principal, com a l’interior de l’edifici.

Redacció