.

El nou president, Xavier Roch, adreçant-se al públic

Aquest matí s’ha portat a terme la presentació del CE Catllar per la temporada 2016-17. El nou projecte de l’equip del Baix Gaià està encapçalat pel president Xavier Roch, que agafa el relleu a la presidència de Manel Piñero.

Un altra novetat d’enguany estarà a la banqueta, el tècnic que dirigirà a l’equip al grup VI de 2ª Catalana és Jaume Pedra, exjugador del Club. Durant els discursos de presentació de plantilla, cos tècnic i junta directiva, el president Xavier Roch ha agraït la presència del públic a l’estadi i els ha convidat ‘a fer costat a l’equip en un any que serà intens, i on el recolçament de la nostra gent serà important’.

Pel que fa a la posada de llarg de l’equip, el CE Catllar s’ha imposat per 2 a 1 al CF Reus Deportiu Juvenil ‘A’. Els locals s’han avançat en el marcador en el minut 60 gràcies a Francisco, que ha fet el 1-0. Quinze minuts després, al minut 75, Alex establia el segon gol pel Catllar, mentre que pels visitants, el juvenil roig i negre Víctor, anotava el gol de l’honor pels futbolistes que entrena Javi Robles.