TOTS 21

Antonio Sagardoy complementa la seva activitat de CEO de Bros Group participant en el consell de diferents startups, principalment relacionades amb el món dels recursos humans i la tecnologia. Foto: Twitter.

Antonio Sagardoy, CEO de Bros Group. Foto: Twitter.

Antonio Sagardoy, CEO de Bros Group, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 26 d’abril a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades «Bon dia Tarragona», que organitza la Cambra.

Sagardoy parlarà de «Persones i tecnologia: qui mana a la nova era de la digitalització?» i explicarà que la tecnologia està revolucionant tots els sectors. La transformació digital ens obliga a adaptar els nostres processos, a canviar la nostra manera de relacionar-nos amb els clients i també amb els empleats. En definitiva, ens porta sense remei a un nou model, a un canvi de cultura a les empreses on treballem. Si els equips directius no hi creuen, no abanderen i no promouen aquesta transformació, el fracàs empresarial no serà una opció: està assegurat. El CEO, com a principal promotor de canvi i amb la palanca de Recursos Humans com a principal aliat, ha de ser capaç d’enfrontar-se a una nova era que requereix de noves habilitats i de nous lideratges. Estem preparats?

Llicenciat en Psicologia, l’any 2008 va fundar a Tarragona la firma de recerca de directius i comandaments intermedis Bros Group. Actualment l’empresa està present a Barcelona, Madrid, Saragossa i manté Tarragona com a seu central. Gràcies a un potent enfocament digital i innovador, s’ha convertit en una de les firmes de referència en el sector del headhunting.

Antonio Sagardoy complementa la seva activitat de CEO de Bros Group participant en el consell de diferents startups, principalment relacionades amb el món dels recursos humans i la tecnologia.

Els «Bon dia» són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.