.

Anna Ortiz

La jugadora del Club Tennis Tarragona Anna Ortiz va finalitzar aquest cap de setmana com a subcampiona del campionat de Catalunya aleví de tennis.

La prova que es va disputar al CIT Cornellà i era Trofeu Joan Reverter ‘In Memorian’ va arrancar el dia 14 de gener i tenia la final prevista per al 19 de febrer. El campionat s’ha anat disputant durant els caps de setmana i la jugadora del CTT anava com a (4) del torneig.

Cal destacar que Ortiz no va perdre ni un sol set abans de la final i el quadre estava format per 64 jugadores de totes les províncies.

L’Anna va passar les primeres rondes i va ser a quarts de final que es va trobar amb la cap de sèrie (6) Ivet Prat Badosa, el partit va acabar amb un espectacular 6/0 6/0 a favor de la jugadora del CTT.

Tenia el passi a les semifinals i l’esperava la que en teoria era la rival més potent, Naroa Aranzábal (1), però coses de l’esport, Aranzábal finalment no va poder disputar l’eliminatòria i d’aquesta forma Anna Ortiz accedia a la final del Campionat de Catalunya.

El diumenge 19 de febrer era el dia establert per conèixer a la nova campiona de Catalunya aleví de tennis i aquest any disputaven la final Victoria Jimenez Kasintseva (2) i Anna Ortiz (4). Victoria, jugadora becada pel CT Barcino i que anava per la part baixa del quadre, també va arribar a la final sense perdre ni un sol set i deixant fora de joc a semifinals a Geballi (3) per 6/1 6/0. Les dues jugadores arribaven en un bon moment de joc i el nivell de la final
va ser altíssim.

Anna Ortiz va arrancar 3/2 per davant al primer set, però Jimenez que està entre les tres primeres jugadores del
rànquing Espanyol va treure aquells petits detalls que et fan guanyar un partit i el resultat final va ser de 6/4 6/3.

El CTT vol mostrar la seva alegria tant pels resultats de la jugadora com per les seves ganes a l’hora de competir i es que Ortiz va mostrar un molt bon nivell de joc durant tot el campionat.