.

.

TOTS 21

Jose Maria Andreu, president del Nàstic. Foto: Tarragona21

Indignació sense control a les files del Nàstic davant l’actuació de l’àrbitre Germán Cid aquest vespre a Galícia en la final per l’ascens a la Segona Divisió A. Els tarragonins han perdut 2-0 contra el Villarreal B, però el col·legiat ha anul·lat dos gols als homes de Raül Agné. Un d’ells, per un presumpte fora de joc més que dubtós. El clamor ha estat compartit per tota l’expedició tarragonina, però els titulars els han donat l’entrenador i el president. En declaracions un cop acabat l’encontre els micròfons de Tarragona Ràdio, el tècnic deixava anar que no sap què farà la temporada vinent: “Igual plego i tot”, afirmava en calent després de carregar contra l’actuació arbitral. “Ha estat indignant. Aquí ens hi juguem molt, com és passar a una categoria professional, i no entenc perquè les coses s’han de fer de manera tan amateur. Algú m’ha d’explicar per què ha anul·lat el primer gol”, etzibava Agné, que ha volgut lligar el passat avui amb el que “ens ha vingut passant durant tot l’any. Estic molt orgullós del meu equip. I amb un altre perfil d’arbitratge el partit hauria estat més igualat”.

Per la seva banda, Josep Maria Andreu anunciava que “la setmana vinent presentaré la meva dimissió com a membre de la Junta Directiva de la Federació Espanyola de Futbol”. I no només per l’arbitratge, que també, sinó per la sensació de caos que ha predominat en l’organització dels play-offs d’ascens, destinada bàsicament per part de la federació a fer caixa. La seva, és clar.

Si anem a pams, el president denunciava que avui “hem jugat contra 12. No hi ha dret. S’han burlat de tota una ciutat. Ens han robat i des del primer moment estava clar que qui havia de pujar era el totpoderós Villarreal. No hi ha dret que et xulegin d’aquesta forma”, etzibava Andreu abans de passar a l’altre debat. “Jo vull saber per què m’han anul·lat el gol. I és indignant que en un play-off en el qual ens hi juguem la vida no hi hagi VAR”. Era el primer pas per centrar les seves crítiques contra la federació. I no se n’ha callat ni una. “No pot ser el que ha passat. La nostra afició ha hagut de viatjar més de 1.000 quilòmetres i el club ha hagut de comprar 1.500 entrades mentre que els del Racing de Ferrol no van pagar ni un duro perquè jugaven al seu camp”, deixava anar sense pèls a la llengua.

Redacció