.

.

TOTS 21

Alejandro durant un acte de campanya pel 24M. Foto: Tarragona21

Alejandro durant un acte de campanya pel 24M. Foto: Tarragona21

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia, Alejandro Fernández, ha anunciat que limitarem els basars i locutoris per garantir l’excel·lència del comerç tarragoní, aplicant una nova ordenança comercial. Segons ha explicat, en els darrers 8 anys s’han obert a Tarragona 64 locutoris, una quantitat important de fruiteries i basars.

Per això, plantegem una ordenança que garanteixi un pla d’usos comercial. Ningú s’imagina un locutori al Passeig de Gràcia de Barcelona, perquè existeix un pla d’usos que defineix el comerç que es pot establir a cada zona de la ciutat.

Alejandro ha assegurat que tenim els carrers Apodaca, Prat de la Riba, Reial i gairebé la meitat del carrer Unió que només tenen kebabs, locutoris i basars.

El Popular ha explicat que dins d’aquesta ordenança que proposem faríem una cosa que és perfectament legal, que és establir una distància de 500 metres entre aquests tipus d’establiments.

A més, ha senyat que les sancions han d’estar al voltant de 1.500 euros per incompliments d’horaris, per aparadors incorrectament situats, i per competència deslleial en els dies d’obertura.

Per últim, Alejandro ha fet referència a la zona comercial del mercat central, que necessita de manera més urgent un pla d’usos, perquè si no ens trobarem que un mercat nou no tindrà al seu voltant un comerç de qualitat per donar una oferta.