.

.

TOTS 21

El president del PP a Tarragona, Alejandro Fernández.

El president del PP a Tarragona, Alejandro Fernández.

El portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, ha assegurat que “quan sigui alcalde no permetré la ‘kale borroka’ a Tarragona”. En aquest sentit, Alejandro ha assegurat que “la crema de contenidors i les pintades en edificis públics que s’han donat els darrers dies a la nostra ciutat són actes de vandalisme inacceptables i intolerables”. Per això, ha continuat Alejandro, “ el PP demanarà en les al·legacions a la nova ordenança que prepara l’Ajuntament que pintar edificis públics i cremar contenidors se sancioni amb 3.000 euros de multa”.

Alejandro considera que “l’actitud tova i la permissivitat d’alguns alcaldes com Xavier Trias i Ballesteros inciten al vandalisme i generen un efecte contagi”. El portaveu del PP ha assenyalat que “el PP és el contrapunt d’aquesta actitud, amb una proposta de tolerància zero amb l’incivisme”. En aquest sentit, Alejandro ha realitzat quatre propostes. D’entrada, reclamar el càlcul de la despesa que ha suposat la neteja de les pintades en edificis públics i la substitució dels contenidors cremats.

En segon terme, ha traslladat el seu “suport absolut” a la Guàrdia Urbana i als Mossos d’Esquadra. A partir d’aquí, Alejandro demana que s’identifiquin els responsables de cremar contenidors i fer pintades i “paguin íntegrament les multes”. Per últim, el responsable popular ha demant planificar la “mobilitat de Tarragona en cas de manifestacions: “Els tarragonins no poden veure afectada la seva mobilitat de manera dràstica amb talls de carrers de manera arbitrària”.

Alejandro considera que “el dret de manifestació s’ha de preservar, però també s’ha de preservar el dret del ciutadà a moure’s lliurement per la seva ciutat. Per això, s’ha de fer un protocol amb els carrers que es poden tallar i perquè no es repeteixi el que va passar l’altre dia a Tarragona”.

Alejandro ha recordat que “alguns es feien il·lusions amb tot el que va passar a Gamonal, però la realitat és que en el Partit Popular va guanyar les darreres eleccions a Gamonal. Això demostra que la immensa majoria de la gent vol tranquil·litat, ordre, seguretat i civisme, i per aquest motiu reitero que quan sigui alcalde de Tarragona no permetre la ‘kale borroka’, ha finalitzat.