.

.

TOTS 21

IMG_1707

Alejandro Fernández ha defensat els pressupostos de l’Estat. Foto:Tarragona21

El líder del Partit Popular a Tarragona, Alejandro Fernández, ha assegurat que l’Estat espanyol invertirà entre 22 i 27 milions d’euros als Jocs Mediterranis mitjançant les bonificacions fiscals pels patrocinadors dels Jocs.
Fernández ha afirmat que es donarà suport als Jocs i que presentaran esmenes dins del període que s’acaba el 21 d’agost per incloure més finançament pels Jocs Mediterranis.
Des del partit del Govern de l’Estat s’assegura que no hi ha cap document signat que comprometi a l’Estat per invertir els 15 milions d’Euros en els Jocs.
Fernández ha criticat la gestió dels patrocinis dels jocs pels que ha dit que no s’havia fet prou per aconseguir els diners previstos. Segons Fernández actualment només s’han aconseguit 11 dels 30 milions previstos.
Els pressupostos han de ser sotmesos encara a votació els pròxims 25 i 26 d’agost i s’ha d’aprovar a finals de Setembre.

Valoració positiva del que rep Tarragona

“Tarragona és la quarta província que té més inversió de l’Estat. Estem executant les nostres promeses electoral” diu Alejandro Fernández que recorda que es van comprometre en termes tarragonins a dues grans obres que estaven paralitzades, l’A27 i la T11.
Alejandro Fernández ha fet referència a les promeses realitzades en campanya on segons el líder popular s’havia promès la finalització de la T11 i desencallar l’A27.
Fernández ha recordat que l’Estat estava en fallida i tot i això el Govern Espanyol ha posat ordre a les infraestructures estratègiques per Tarragona.
Això ha permès posar mig milió d’euros a la variant de l’A7 amb la variant de la Mora. Alejandro Fernández ha detallat els trams d l’A27 finançats. Trams on l’Estat destinarà més de 10Meuros i que deixaran tres dels quatre trams enllestits.
“Amb aquests 187Milions d’Euros pel corredor del Mediterrani aquest eix ferroviari s’acaba” ha afirmat rotundament Alejandro Fernández.
Pel que fa al Mercat de Tarragona “jo no he vist cap compromís ferm i s’ha de preguntar a la Carme Chacon” ha explicat Alejandro Fernández
La inversió pel que fa al Port de Tarragona és de 35M d’euros. “Cada any augmenten les aportacions al Port de Tarragona. M’agradaria que es fes justícia i que s’expliqui que l’aportació al Port de Tarragona és del Govern d’Espanya”.