.

.

TOTS 21

El nou supermercat té una sala de vendes de més de 1.200 m² i una plantilla de 16 col·laboradors. Foto: Cedida

ALDI inaugura aquest dimecres un nou supermercat a Tarragona, en la Via Augusta, 127, amb una sala de vendes de més de 1.200 m² i una plantilla de 16 col·laboradors. Aquesta obertura és la tercera que ha tingut lloc a la província de Tarragona en els últims sis mesos. A la fi de l’any passat, la cadena de supermercats va obrir un nou establiment a Tarragona, en el polígon comercial Els Gavarres i un altre a Torredembarra.

“El nostre objectiu és poder estar cada vegada més prop dels nostres clients, per aquest motiu estem reforçant la nostra presència a la província de Tarragona, on hem obert 3 nous supermercats en menys de mig any, i ja sumem un total de 13 establiments. Estem molt contents de poder acostar-nos amb aquesta nova obertura al centre urbà de la capital tarragonina” ha explicat Jordi Filiberto, responsable d’Expansió de ALDI.

Compromís amb els proveïdors locals

En línia amb el compromís de ALDI pels proveïdors de proximitat, la companyia ha destacat que el 80% del seu assortiment està format per productes elaborats i conreats en territori nacional, que provenen de més de 400 proveïdors, un 26% d’ells de Catalunya.

En concret, la companyia ha informat que en 2020 va comprar 173,2 tones de productes frescos procedents de Tarragona, entre els quals destaquen fruita i verdura, com a mandarines, carabasses, calçots, préssecs i cogombres.

El nou supermercat de Tarragona

Amb un horari comercial de dilluns a dissabte de 9:00h a 21:00h, els clients podran trobar en aquest nou supermercat prop de 2.000 productes, un 86% d’ells de marca pròpia, amb tot el necessari per a realitzar una compra completa, sempre amb un fort compromís amb la qualitat.

En el marc del compromís de ALDI per l’eficiència energètica i el respecte pel medi ambient, la nova botiga compta amb il·luminació LED i ha estat equipada amb domòtica, fet que evita pèrdues de gènere per avaries i millora el funcionament de la climatització i l’enllumenat. El nou establiment disposa d’aparcaments amb places per a vehicles elèctrics.

Catalunya, una zona estratègica per a la companyia

Amb aquesta obertura i la del passat 10 de març en la Gran Via, 691-695 de Barcelona, ALDI suma un total de 74 supermercats a Catalunya, sent la segona regió que concentra més establiments de la companyia i una de les zones amb més obertures en el que va d’any. Dels més de 5.500 col·laboradors de la companyia a nivell nacional, més de 1.300 són actualment empleats de Catalunya.

Reforç de les mesures de seguretat i higiene

A causa del context actual, ALDI ha extremat en tots els seus establiments les mesures de seguretat i higiene amb l’objectiu de garantir la salut de clients i empleats, seguint totes les indicacions i protocols definits per les autoritats sanitàries.

En aquesta línia, la companyia recomana als seus clients mantenir la distància de seguretat d’un metre i mig recomanada entre persones i prioritzar el pagament amb targeta o dispositiu mòbil per motius d’higiene.

Redacció