TOTS 21

Enguany els alumnes han assistit a un programa de ràdio en directe coordinat i presentat per Ona la Torre i protagonitzat per l’alumnat de tots els centres del municipi.

Aquest matí ha tingut lloc, al Casal Municipal, l’acte de cloenda del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) del curs 2017-2018, organitzat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Torredembarra i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. El projecte d’aquest curs porta per nom «Enraonant, tothom s’entén».

Enguany els alumnes han assistit a un programa de ràdio en directe coordinat i presentat per Ona la Torre i protagonitzat per l’alumnat de tots els centres del municipi: Escola Antoni Roig, Escola L’Antina, Escola Molí de Vent,  Institut Ramon de la Torre i Institut Torredembarra.

Imatge dels directors (superior) i col·laboradors del Pla Educatiu d’Entorn.

Durant tot el curs el PEE ha comptat amb la participació de diverses entitats col·laboradores: Fundació Onada, Grup Excursionisme, Colla Castellera Nois de la Torre, Club de Bitlles Salomó, Club de Bitlles Xiquets de Tarragona, Crosffit, Club Atletisme, Club Futbol Platja, Gimnàs Zona Fitnes, Gimnàs Apolo, Gimnàs Anura, Spa i Salut, Beach Tennis Platja i Club Voleibol.

La suma de les activitats del Pla Educatiu d’Entorn de Torredembarra és una mostra de la vitalitat del municipi i de l’interès per l’educació, la transmissió dels valors i el foment d’una societat justa i democràtica.