.

les-princeses-també-es-tiren-pets1

Aquest dissabte a les sis de la tarda es representarà l’obra que valora la cooperació per damunt de tot i on es posa en relleu que la perfecció no existeix, ni falta que fa

 Tots tenim defectes, ningú no és perfecte, ni tan sols les princeses! Elles també ronquen, se’ls pots escapar algun rot i es tiren pets! Segur que les princeses ho fan, això?

Aquest és el gran secret que us desvetlla el conte d’Ilan Brenman i Ionit Zilberman, Les princeses també es tiren pets. En ell la Laura li pregunta al seu pare si és cert que són tan “humanes” les protagonistes dels contes, i la resposta és ben apassionant: li revela allò que mai s’ha explicat de la Ventafocs, la Sireneta o la Blancaneus!

Ara podeu veure una adaptació d’aquest divertit conte al TAS de Salou, de mans de la companyia Viu el teatre! El relat comença quan la Reina del Mirall vol trobar el famós llibre on es revelen tots els secrets de les princeses, per poder donar a conèixer a tot el món que es tiren pets i així venjar-se d’elles. Per a aconseguir-ho demanarà ajuda al Príncep Blau, que busca la Blancaneus per casar-s’hi, a canvi d’explicar-li com trobar-la. Aconseguirà la malvada reina sortir-se amb la seva? Ho veureu en aquesta boja comèdia que reivindica, com el conte original, que ser imperfectes és el més sa i normal!

L’obra –recomanada a partir de 4 anys- és un musical que valora la cooperació per damunt de tot i on es posa en relleu que la perfecció no existeix, ni falta que fa.

Aquest dissabte 10 de gener s’estrenarà a partir de les sis de la tarda al TAS aquesta comèdia musical. Les entrades estan a la venda a les taquilles del TAS a tres euros; un euro menys si es presenta el carnet del club Xic’s.