.

.

TOTS 21

L’Assemblea Local de la CUP de Tarragona organitza una xerrada sota el títol ‘Combatem el racisme des dels carrers i les institucions’. La proposta neix arran de la campanya de recollida de signatures de la ILP per la regularització de totes les persones migrades i refugiades que es vol portar al Congreso, sota el títol ‘Regularització JA’. L’acte pretén exposar i donar visibilitat a la lluita contra el racisme estructural i com es combat des de dins i fora de les institucions.

Durant la xerrada intervindrà la Basha Changue, diputada de la CUP-NCG al Parlament, que aportarà la seva visió i la lluita contra el racisme des de les institucions; la Julieta Pereira, de Reus Refugi i del comitè de la ILP al Camp de Tarragona, que explicarà en què consisteix aquesta ILP i la feina que estan duent a terme amb la recollida de signatures; i l’Anne-Marie Collins, de la Red Antiracista de Tarragona, que detallarà la lluita contra el racisme des dels carrers.

L’acte tindrà lloc el proper dimarts, 31 de maig, a les 19h a la plaça Anselm Clavé (Cronista Sessé) i s’hi recolliran signatures per la ILP Regularització JA.

Redacció