.

.

TOTS 21

Xavi Molina al camp del Badalona el dia que va marcar el seu darrer gol amb el Nàstic. Foto:Nàstic

Xavi Molina al camp del Badalona el dia que va marcar el seu darrer gol amb el Nàstic. Foto:Nàstic

Intentar fugir de possibles eufòries és el clar objectiu de la plantilla del Nàstic.

Tot i el bon moment en què es troba l’equip, els grana assumeixen que és l’afició la que ha de gaudir del fet de ser líders.

Xavi Molina ha deixat clar que “qui ha de gaudir és la gent, nosaltres tenim els peus a terra. Si nosaltres parem ara i no fem cap punt més, estaríem salvats de miracle. Hem de treballar molt per mantenir la situació en què estem. Hem de saber que si ens ho creiem, ens fotran una hòstia que ens baixaran del núvol”.

La contundència de Xavi Molina és el discurs que té clar el vestidor per afrontar el tram decisiu de competició que l’equip de Vicente Moreno comença aquest cap de setmana amb el València B al Nou Estadi.

La plantilla vol ensenyar la mateixa contundència que va ensenyar al Rico Pérez l’última setmana. Molina reconeix que “hi ha una mica de malestar perquè a casa no estem traient els punts que estem traient fora”.

Els de Vicente Moreno mantenen l’assignatura pendent dels partits com a locals on els està costant més materialitzar les ocasions de gol que creen en molts partits.

Moreno decidirà quin és l’onze que juga aquest diumenge en les dues sessions que encara ha de fer l’equip. El tècnic té un maldecap d’aquells agradables per qualsevol entrenador després del bon paper que van fer els teòrics poc habituals a Alacant.

Xavi Molina ha destacat també el canvi de posició entre ell i Xisco Campos que va permetre tenir sense entrar en joc a l’extrem local, Adri Granell. De cara a diumenge Molina no s’ha volgut mullar en quina seria la seva posició.

Aquest autèntic comodí per Vicente Moreno ja ha avisat que s’adaptarà on digui el míster.

Quim P. Casadesús