.

.

TOTS 21

L’Ajuntament de Creixell, a través de l’area delegada de Festes de la regidora Pili Romero, ha posat en marxa el concurs per triar el que serà el cartell de la Festa Major de Sant Jaume 2022, que tindrà lloc entre els dies 22 i 31 de juliol, així com la portada del llibret que la Corporació Municipal edita cada any amb la programació dels actes.

El concurs està obert a totes les persones que hi vulguin participar, que siguin majors d’edat en el moment de la presentació dels treballs. El Cartell, estarà basat en la temàtica de la festa i en els elements que caracteritzen la Festa Major creixellenca, i haurà d’incloure el lema ‘Festa Major de Sant Jaume Creixell del 22 al 31 de juliol de 2022’.

El període de presentació de la proposta de cartell serà del 30 de maig al 15 de juny de 2022 ambdós inclosos.

El guanyador es farà públic el dia 17 de juny de 2022 al web municipal i a les xarxes socials.

Els cartells no premiats es podran retirar pels seus autors o per les persones a qui autoritzin, a partir del dia 27 de juny i fins el 19 de juliol de 2022. Transcorregut aquest termini, s’entendrà que l’autor cedeix la seva propietat a l’Ajuntament, podent aquest donar-li l’ús que consideri més convenient.

S’atorgarà un únic premi valorat en 150€ pel treball escollit. El lliurament del premi tindrà lloc al balcó de l’Ajuntament el dia 22 de juliol durant el pregó de Festa Major.

Redacció