.

.

TOTS 21

El CBT vol la tercera victòria seguida. Foto:Bàsquetcatalà

El Club Bàsquet Tarragona buscarà a Vitòria sumar per primer cop aquesta temporada tres victòries seguides. Els Tarragonins arriben al partit davant de l’Araberri en un moment dolç i recuperant poc a poc a tots els efectius. Berni Àlvarez podria comptar ja amb Dominique Ferguson per aquest partit i tenir més opcions doncs a les rotacions del joc interior.

Els blaus sumen quatre victòries per quatre derrotes i són vuitens a la LEB plata en llocs de play-off d’ascens. Aquest fet pràcticament anecdòtic dóna un cop de moral important a un equip fet amb jugadors de la casa.

L’Araberri és el penúltim de la categoria amb només una victòria i set derrotes, tot i això l’equip de Berni Àlvarez té clar que no serà un partit fàcil el que jugaran dissabte a les sis al pavelló de Mendizorrotza.

La plantilla assumeix que és una bona oportunitat per aconseguir el que seria la millor dinàmica d’aquest començament de lliga. Els blaus encaren el partit després de dos grans encontres en les últimes jornades que han servit per a destapar per exemple el poder anotador de Hester (tercer màxim anotador de l’última jornada a la LEB plata amb 20 punts) .

Quim P. Casadesús