.

.

TOTS 21

Ahir el  centre d’Art Amill  de Vinyols i els Arcs va inaugurar  l’exposició «Viure a mitges» d’Ester Ferrando i Sebastià Martori.  Aquesta proposta s’emmarca dins del cicle  «Què ens mata?»

L’exposició ha partit d’un text creat especialment per aquesta ocasió per Sebastià Martori. L’escrit desenvolupa de manera narrativa el concepte «Viure a mitges». Aquest text té una presencia física a la sala ja que es troba imprès en una paret de grans dimensions. Ester Ferrando s’ha basat en el text la narració de Sebastià Martori per crear una sèrie d’obres que no il·lustren el text, l’acompanyen en paral·lel desenvolupant de manera plàstica  algunes idees i sensacions de la narració. La fibra de vidre que configura  les peces i la utilització de la llum  són materials recurrents en l’obra de l’artista. Actualment també es pot veure un altre dels seus treballs a l’espai Aldtu,  en una mostra col·lectiva titulada «Territoris commutables» juntament amb obres d’Aureli Ruiz, de l’Albert Macaya i de Josep Salmeron.

A més, demà dissabte i dins del projecte «Reus espais vius», Ester Ferrando inaugurarà una instal·lació titulada «Finestres de blaus». Aquest treball ha estat creat simultàniament  amb el que es pot veure a la Galeria Amill i tenen diversos punts en comú.

La mostra «Viure a mitges» es pot visitar els dijous a la tarda i els dissabtes al matí fins al 30 de noviembre a la Galeria Amill de Vinyols.

Redacció