.

.

TOTS 21

Un moment de la visita

La vicepresidenta primera del Parlament de Catalunya, Alba Vergés, ha visitat Creixell aquest divendres 4 de març. La vicepresidenta Vergés ha mantingut una reunió amb l’alcalde, Jordi Llopart, i la resta de regidors i regidores de la Corporació Municipal de l’ajuntament de Creixell.

L’acte s’ha realitzat a la sala de plens de la Casa de la Vila. L’alcalde Llopart ha donat la benvinguda a Creixell a la vicepresidenta Alba Vergés, la qual ha signat també protocol.làriament en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Creixell. L’alcalde Llopart ha volgut agrair especialment la tasca feta per l’Hble. Alba Vergés en la seva etapa de consellera de salut, especialment a la primera fase de la pandèmia de la covid 19. La vicepresidenta s’ha mostrat molt agraïda per aquest fet.

A l’acte a la Casa de la Vila hi ha assistit també una representació de les associacions de Creixell, concretament de la Llar de Jubilats i del futbol femení.

Després d’aquest acte, la comitiva d’autoritats s’han desplaçat a peu fins a la Biblioteca Municipal Bibliocreixell, on han visitat aquest equipament municipal i han rebut les explicacions de la bibliotecària local Maribel Pérez.

A la mateixa Bibliocreixell, la vicepresidenta Vergés i la resta d’autoritats, han assistit a l’acte de Lliurament de Premis del III Certamen Literari de Narrativa Curta Papallones liles de Creixell.