.

.

TOTS 21

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, va inaugurar el renovat equipament municipal, que fa més de 30 anys permet els seus veïns i veïnes gaudir d’activitats socials i culturals.. Fotos: Diputació

Vinyols i els Arcs ha estrenat aquest divendres el seu Casal Municipal, que compta amb una renovada planta baixa, soterrani i cobertes. Des de la Diputació de Tarragona s’ha redactat el projecte de l’adequació d’aquest equipament, aportant-hi també suport econòmic a través del Pla d’Acció Municipal (PAM). Amb aquest pla la Diputació dona suport als ajuntaments de la demarcació per a dotar els municipis de petits equipaments i serveis públics sostenibles i de qualitat.

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha inaugurat les obres realitzades al Casal Municipal de Vinyols i els Arcs, acompanyada de l’alcalde del municipi, Arnau Guasch, altres membres del consistori i dels diputats Juanjo Garcia i Camí Mendoza. Durant la seva intervenció, Noemí Llauradó ha destacat que la inauguració d’aquesta obra «ha de representar un pas endavant en la qualitat de vida dels vinyolencs i vinyolenques. Millora la comoditat i el servei a totes les persones usuàries, ja que a partir d’ara disposareu d’espais més amplis per dur-hi a terme les activitats de caire social i cultural».

El projecte executiu que ha guiat les obres realitzades al Casal Municipal s’ha redactat des de la Diputació, amb un pressupost de 977.591,04 euros, dels quals la institució n’ha subvencionat 259.869,41 a través del Pla d’Acció Municipal. S’ha reformat la planta baixa, el soterrani i les cobertes de l’edifici destinat a sala multifuncional, adequant-ne els espais i la distribució, millorant l’acústica de la sala i reparant-ne el conjunt de cobertes.

Redacció