.

.

TOTS 21

Rubén Viñuales, amb Pedro Sánchez i Sonia Orts, davant el jardí vertical

“El desmantellament del jardí vertical de la Tabacalera és una metàfora del govern Ballesteros: diners llençats a la brossa, mala gestió i final d’una etapa”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales. “Fa 7 anys Ballesteros va destinar 3,3 milions d’euros dels fons Zapatero al jardí vertical i, ara, el pla funcional de la Tabacalera diu que s’ha d’eliminar, el que suposa un malbaratament d’uns diners amb els quals s’haurien pogut fer accions com millorar els parcs de la ciutat”, ha explicat el portaveu de la formació taronja.

Viñuales ha afegit que “des de l’inici el jardí vertical va generar problemes, el govern municipal no ha fet mai res per solucionar-los i el seu manteniment ha costat als tarragonins més de 60.000€ l’any”. En aquest sentit, ha recordat que “l’agrupació local de Cs ja va presentar un informe al 2014 on va advertir del fracàs d’aquesta estructura, quan encara no teníem veu ni vot al consistori”.

Per últim, el portaveu de Ciutadans ha lamentat “no haver rebut cap informació, per part del govern, sobre el pla funcional de la Tabacalera, tot i que ja s’ha presentat a la premsa”. “Els grups municipals no coneixerem el contingut d’aquest document fins demà dimarts”, ha explicat Viñuales.