.

.

TOTS 21

El candidat socialista a l’Alcaldia, Rubén Viñuales, departint amb altres companys

El candidat socialista a l’alcaldia, Rubén Viñuales, ha presentat ‘Il·lusionat amb Tarragona’, el lema escollit per començar la precampanya amb l’objectiu de transmetre la seva il·lusió per la ciutat. El PSC explica que es tracta d’un eslògan que apel·la directament a la ciutadania i que busca vincular a la gent amb un projecte que s’ha construït des de baix: “Aquest lema implica les ganes que tenim de treballar per Tarragona i el propòsit de transformar-la”.

Viñuales afirma que amb els ideals de la il·lusió, les ganes, la força i el treball, les i els socialistes podran revertir l’empitjorament que Tarragona ha patit en els darrers anys: “El PSC és l’única alternativa al govern caòtic i ineficient de Ricomà. Som la força transformadora d’aquesta ciutat, ho hem demostrat en els anteriors governs socialistes i ho tornarem a demostrar a partir del juny de l’any vinent”.

‘Il·lusiona’t amb Tarragona’ dóna continuïtat al procés participatiu que es va engegar abans de l’estiu i ja ha recollit més de 400 propostes de tots els barris de la ciutat. “Amb aquest eslògan volem apel·lar a tota aquella gent que ha format part de la construcció del futur projecte socialista i ara volem que s’il·lusionin en veure reflectides les seves demandes en el programa electoral”, assenyala Viñuales.

En aquesta precampanya, les i els socialistes tarragonins repartiran més de 30.000 flyers i realitzaran més de vint carpes distribuïdes per tots els barris de la ciutat. A més, apostaran fort pel porta a porta, amb l’objectiu d’explicar cara a cara el projecte socialista, i per dur-ho a terme, compten amb més de 2.000 perchings (fullets que pengen dels panys de les portes).