.

.

TOTS 21

Cartell de les festes

Vilallonga del Camp ha iniciat aquest divendres una nova edició de la Fira i Festa del Roser amb la tradicional arribada de la Mare de Déu del Roser al Portal del carrer Major per fer el recorregur pel carrer Major i acabar a l’església de Sant Martí Bisbe, amb la rebuda dels gegants i repic de campanes, i amb el tradicional cant dels Gojos.

Al vespre hi havia prevista una nova edició del Fot-li gasto i aquest dissabte, l’atenció se centra en la Trobada de Motos que es fa a la plaça de l’Església a les 10h. Diumenge serà l’hora de la celebració de l’Eucaristia a les 13h, i dilluns, cinema a les 17h amb La Patrulla canina i missa a les 19h.

Dimarts i dimecres tindran lloc sengles misses a les 19h i a les 20h, i projecció de documentals sobre l’Ermita del Roser realitzats per Manuel Giné. Dijous hi ha Rosari davant la capella de Cal Rosó i missa en sufragi dels difunts de l’Associació Amics del Roser. Divendres tornarà la missa i el cinema, a les 19 i a les 20h, respectivament.

I diumenge, Cursa-caminada solidària “4 PASSES”. Serà a les 09.00h al Parc de les Parades. El recorregut és de 5 Km i l’organitza l’Associació Einar, en benefici del projecte “Apoyo entre iguales de PEDPAL”.

A les 13h a l’Ermita del Roser, missa, presidida per Mossèn Joan A. López i cantada pel Cor. La missa es realitzarà a fora de l’Ermita per poder tenir més aforament i prevenir la Covid-19. A continuació, GLOSSARI DE LA MARE DÉU a càrrec de Josefina Albert; BENEDICCIÓ DE LES LLETANIES. Any 2020 “Regina Martirum”, de la ceramista Antonieta Riera Fortuny. Any 2021 “Regina Confessorum”, obra Esther Vidal Alberich. Tot seguit, BENEDICCIÓ DE MISTERIS:

Quart Misteri de Glòria 2020. “L’Assumpció de Maria al Cel”
Cinquè Misteri de Glòria 2021. “La coronació de Maria, Reina i Senyora de cels i terra”

A les 17h, Cinema amb La Patrulla canina, i amb García y García, aquest a les 19.00h ENTRADA: 4.50 € o abonament
I a les 19h, missa. Acabarà la festa amb cinema a les 20h amb Siempre contigo.