TOTS 21

L’espai Cubik, la gran novetat de la Festa Major per a concerts

Vila-seca viurà demà l’últim dia de Festa Major d’Estiu, amb diversos actes tradicionals i musicals, que han estat protagonistes durant totes les festes.

Avui dia 2 d’agost, a l’aparcament Riera, tindrà lloc la Festa Holi a partir de les 18.30 h, mentre que l’Orquestra Maravella amenitzarà la nit amb un concert al Parc de la Riera a partir de les 9 del vespre i, a partir de les 23.30 h, seran els encarregats de posar música al Ball de Festa Major.

Abans però, tant avui com demà dia 3, obrirà l’Espai Chill Out de la Biblioteca a partir de les 22.00 h, mentre que els joves podran gaudir de la Festa Remember 90’s a l’Espai Cubik, on a partir de les 23.00 h Dream 3 Team farà sonar la millor música dels anys 90.

Demà dijous 3 d’agost, dia en què es commemora la Invenció del Cos de Sant Esteve, tindrà lloc el tradicional Concurs de llançament de pinyols d’oliva a les 11 del matí i la missa major a les 12.00 h.

Ja a la tarda, La Tramoia representarà l’obra de teatre “El dia més foll” a les 18.30 h, a les 20.45 h es lliuraran els premis d’engalanament de Balcons i Carrers i a les 21.00 h Mestre d’Aixa ens oferirà un concert d’havaneres. La nit que posarà punt i final a la Festa Major de Vila-seca l’encetaran els Trabucaires del Comú amb una cercavila des de la plaça de l’Església fins a la plaça dels Països Catalans, a les 11 de la nit.

A continuació tindrà lloc el Correfoc, amb el Ball de Diables, des de la plaça dels Països Catalans fins a la plaça d’Alexander Flemming i, per acabar, els vila-secans podran gaudir del Gran Castell de Focs d’Artifici de fi de festa, a càrrec de l’Antiga Casa Manuel Estalella.