.

.

TOTS 21

L’Ajuntament de Vila-seca ha programat un conjunt d’actes per celebrar aquestes properes festes de Nadal marcades per la pandèmia de la Covid-19, en un any atípic. Precisament per la pandèmia, s’han modificat alguns dels actes però s’ha estimat possible mantenir tradicions tant arrelades com l’estira la corda, la tradicional cavalcada o el Pessebre de sorra que es podrà veure fins la primera setmana de gener.

El primer dels actes tindrà lloc aquest divendres dia 4 a les 18h des del Pinar de Perruquet on s’encendran les llums de Nadal en un acte amb aforament limitat, coincidint amb el 20 aniversari del Pessebre de sorra de la Pineda.

El proper acte serà ja el divendres 18 amb la tradicional felicitació de Nadal des de la plaça de l’Església a les 19 hores i amb l’actuació del Cor Petits Cantors del Conservatori de Música de Vila-seca. Enguany però se suprimeix el brou de nadal i els torrons. L’acte tindrà aforament limitat i reserva prèvia a través de www.4tickets.es/vilasecacultura.

L’endemà dissabte 19 de desembre tindrà lloc des de l’Auditori i a les 18 hores el concert de la marató de TV3 en format virtual. A les 19.00h i al Teatre del Centru es representarà El Poema de Nadal, de Josep Maria de Sagarra, a càrrec del grup de teatre La Tramoia. També és un acte gratuït amb aforament limitat i reserva prèvia a amics.teatre.vilaseca@gmail.com.

La vigília de Nadal, 24 de desembre, serà molt especial per als més petits, ja que pel matí (de 10 a 14h) al Castell de Vila-seca es recolliran les cartes a l’oficina postal de SSMM els Reis Mags de l’Orient (una activitat que s’anirà repetint altres dies per tal de poder atendre amb seguretat a totes les nenes i nens) i per la tarda podran celebrar la Festa del Tió a la plaça de l’Església, una activitat organitzada per l’Esplai l’Esclop de Vila-seca (a les 18h). Enguany també s’ha habilitat una APP ‘Reis Vila-seca’ que funcionarà a partir del dia 15, a través de la qual es podrà lliurar la carta de manera virtual. Més informació a www.reisvila-seca.cat.

Per Sant Esteve, a la tarda, a partir de les 19.30h a l’Auditori Josep Carreras, hi haurà el tradicional Concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral Nova Unió i l’Orquestra Händel del Conservatori. Caldrà reservar l’entrada-invitació a www.4tickets.es/vilasecacultura.

El diumenge 27 de desembre, dilluns 28 i dimarts 29 s’han programat diversos espectacles de conta contes i titelles pels més petits, i l’últim dia de l’any a les 17.45 h i retransmès pel facebook i el youtube de l’Ajuntament arribarà l’Home dels Nassos cap a les 17.45, el qual farà un discurs des del balcó de la Casa Consistorial.

Per dissabte 2, doble passi del nou espectacle SPEKTRUM del Mag Albert, a l’Auditori Josep Carreras, amb aforament limitat i entrades gratuïtes a www.4tickets.es/vilasecacultura.

El dimarts 5 de gener, a les 16:30 h, arribaran SSMM els Reis Mags d’Orient i recorreran tots els carrers de Vila-seca fins arribar al Castell de Vila-seca, on faran l’adoració al nen Jesús. Aquest acte serà retransmès en directe per TAC12 TV (a partir de les 18.30h). El mateix dimarts, la Cavalcada dels Reis també es realitzarà a la Pineda a partir de les 19h. i a la Plana a partir de les 20h.

Redacció