.

.

TOTS 21

• La jornada presentarà estratègies i casos d’èxit d’ús de les eines digitals per part d’empreses i destinacions i mostrarà com treure’n rendiment.

El curs de primera acollida començarà el proper 5 d’octubre i finalitzarà el 28 de febrer de 2021.

L’Ajuntament de Vila-seca conjuntament amb el Servei d’Immigració del Consell Comarcal del Tarragonès ha obert la convocatòria d’un curs ‘Lletres per a tothom’ adreçat a les persones nouvingudes adultes que vulguin iniciar un procés formatiu i d’aprenentatge i alfabetització en català. Amb aquesta formació es pretén aconseguir que la ciutadania que viu al municipi però que no parla català, o no l’entén, o no ha estat alfabetitzada en català pugui aconseguir una major autonomia personal en igualtat d’oportunitats.

El curs de primera acollida començarà el proper 5 d’octubre i finalitzarà el 28 de febrer de 2021 i es composa dels següents mòduls: alfabetització en català (90h); coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic (15h); coneixements laborals (15h) i conversa en català (30h). En total es tracta d’una formació de 150 hores que es podrà cursar presencialment al SOCE (carrer Hospital) i on line de manera simultània, segons criteris de connectivitat i salut. L’horari de les sessions serà de dilluns a divendres de les 9:30 a les 12h.

Les inscripcions al curs es poden formalitzar fins aquest dijous 24 de setembre al correu cohesio@tarragones.cat

Redacció