.

.

TOTS 21

Una imatge dels treballs que s'estan duent a terme. Foto: Cedida

Una imatge dels treballs que s’estan duent a terme. Foto: Cedida

Des de fa uns dies han començat a Vila-seca els treballs per tal d’implantar les noves marquesines del bus municipal. L’objectiu és millorar la qualitat del servei mitjançant la instal·lació d’elements de tipus intel·ligent que oferiran informació a temps real. Aquest projecte, que està pressupostat en 264.338,44 €, té una durada d’execució de tres mesos.

Cadascuna de les marquesines, que comptaran amb un mupi a doble cara en un dels seus laterals, també tindrà instal·lada una pantalla d’informació a l’usuari, del temps d’espera fins a l’arribada del proper autobús. En el cas de ser necessari, també podrà informar d’avisos d’urgència o incidències en el servei. El projecte d’implantació d’aquestes marquesines, també contempla la seva il·luminació interior i les escomeses per a la connexió elèctrica i d’internet.

Les marquesines que s’implantaran noves seran un total de 12; 6 a Vila-seca i 6 a la Pineda, que són: Ramon d’Olzina 1, Països Catalans 1, Campus, Centre Comercial, Països Catalans 2, Racó 1, Racó 2, Platja 2, Pinar de Perruquet 2, Oficina de Turisme 2, Porta del Mar 2, Ramon d’Olzina 2.

Cal recordar que el servei de bus municipal de Vila-seca, que va entrar en funcionament el juliol del 2020, compta amb un total de 27 parades, les quals uneixen els tres nuclis de població: Vila-seca, la Pineda i la Plana.