.

.

TOTS 21

Instant de la inauguració

Instant de la inauguració

Centenars de veïnes i veïns de Vila-seca han participat aquest matí en l’acte d’inauguració del Centre Cívic i Cultural el Colomí, un nou equipament públic ubicat al barri del Colomí i que acull entre d’altres, la seu de l’Associació de Veïns del Colomí i la ludoteca municipal “Tot Joc”.

Acompanyats dels capgrossos, gegantons i castellers de Vila-seca, els vila-secans han visitat el nou equipament cultural del barri del Colomí i han participat en la seva inauguració. Després de la descoberta de la placa inaugural i dels parlaments a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i del president de l’associació de veïns Nou Colomí, Basilio Hervás, els xiquets de Vila-seca han traslladat la seva actuació al vestíbul del centre on han aixecat entre l’expectació popular una torre de 5, dos 3 de 5 i dos pilars de 4.

Durant l’acte, l’alcalde de Vila-seca ha destacat el treball de tots els presidents i de les seves juntes veïnals en els 35 anys d’història que té l’associació de veïns d’aquest barri vila-secà, i ha demanat la col·laboració de tothom pel bon ús d’aquest nou equipament que ha qualificat com un espai per a construir convivència.

Aquest edifici de dues plantes té una superfície total de 1.100 m2 i abans acollia l’antic CAP de la població. L’Ajuntament de Vila-seca, amb una inversió de 550.000 euros, ha rehabilitat tot l’edifici i ha adaptat les instal·lacions amb criteris d’eficiència energètica, on hi destaquen sobre tot els panells acústics situats als sostres. A la planta baixa està ubicada la ludoteca municipal, la seu de l’AVV del Colomí (despatx i magatzem) i dues sales polivalents amb vestidors. A la planta superior hi ha una gran sala d’actes de 100 m2 i diversos espais polivalents.

El Centre Cívic i Cultural el Colomí està ubicat al carrer de Tarragona número 22, al barri del Colomí, a pocs metres del mercat municipal, del centre de salut i de la residència per a la gent gran.