.

.

TOTS 21

Els comuns reclamen millorar la gestió i difusió del Servei d’Ocupació  Municipal.

Els comuns reclamen millorar la gestió i difusió del Servei d’Ocupació Municipal.

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha enviat un comunicat en què la renúncia de la Junta de Govern Local a l’atorgament de la subvenció per a la contractació de joves en pràctiques atorgada pel servei públic d’ocupació de Catalunya amb un import de 33.000 euros.

Segons informen els comuns, des del executiu vila-secà han al·legat que “no han trobat cap candidat que compleixi els requisits necessaris per a ser beneficiaris/àries del programa”. Mario Téllez, portaveu de la coalició d’esquerres, ha assegurat que “no és un problema de manca de persones interessades sino d’una mala difusió de les ofertes de treball”

Téllez, que també presideix l’àrea d’Ensenyament i Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès, ha manifestat que des de l’àrea que ell gestiona també han demanat la subvenció i han pogut contractar a 4 persones triades entre un total de 32 que van presentar-se i complien els requisits. “No s’ha tingut cap problema per cobrir les places”, assegura. Altres municipis com Tarragona han contractat a 8 persones. Per aquest motiu el regidor dels comuns afirma que el problema radica en una mala gestió de la subvenció, no en l’absència de candidats.

L’Ajuntament de Vila-seca va presentar en data de 30 de juliol la sol·licitud de subvenció per contractar 3 joves en pràctiques durant 6 mesos a raó de 11.000€ cadascú. El 18 de novembre va renunciar a l’atorgament.