.

.

TOTS 21

El grup de l’oposició Vila-seca en Comú ha denunciat aquest dimarts el mal estat de l’skatepark del municipi, inaugurat l’any 2014 amb 500 metres quadrats, “500 menys dels que es van prometre inicialment als usuaris”, en una zona del polígon industrial Alba, molt allunyada del municipi, gairebé a tocar de Reus.

“Si bé des de la seva inauguració -afirmen els representants d’aquest partit per mitjà d’una nota de premsa- les instal·lacions ja presentaven carències com ara, falta de fonts i llocs per seure, l’absència de manteniment per part de l’Ajuntament ha provocat que tres anys després, l’skatepark estigui en males i, fins i tot, perilloses condicions”.

Entre els defectes més greus “hi ha la manca de polit de les pistes, manca d’il·luminació, absència d’una font d’aigua potable, no hi ha bancs per seure, no es neteja i les estructures són insuficients”.

Un altre factor denunciat per Vila-seca en Comí “que ha ocasionat el disgust, tant dels usuaris com dels seus familiars, és la llunyania en que es troba respecte la zona urbana. Per aquest motiu es demana que s’estudï la possibilitat de canviar la ubicació del parc per una més propera”.

Des de la formació s’assegura que, “tot i que potser no cal situar el parc al vell centre de la ciutat, existeixen moltes zones molt més pròximes al nucli residencial”. Consideren que “no té ni cap ni peus ubicar el parc al polígon industrial, més enllà de les vies del tren i amb poca circulació de persones” Així mateix, consideren que “inaugurar equipaments és quelcom positiu, però no és suficient. També cal emprar els esforços pertinents per assegurar el seu manteniment i vigilància”.