.

.

TOTS 21

Foto de família de les regidores del consistori de Vila-seca. Foto: Cedida

Un any més, Vila-seca celebra el Dia Internacional de les Dones amb diversos actes que es duran a terme fins al dia 29 d’abril i que estan organitzats conjuntament per el Casal de la Dona de Vila-seca, l’Associació Cultural Grup de Dones de la Pineda, l’Associació de Dones Progressistes de la Plana, l’Associació l’Heura Lila i l’Ajuntament de Vila-seca.

Després que aquest matí s’hagi aprovat en un ple extraordinari una moció conjunta sobre el Dia Internacional de les Dones, aquesta tarda a les 18.00 h hi haurà la presentació del llibre “Sempre han parlat per nosaltres” de Najat El Hachmi, al Centre Cívic i Cultural el Colomí. A més, del 7 al 14 de març tothom que ho desitgi podrà visitar l’exposició “La lluita per l’oportunitat de viure” a la Biblioteca, que s’inaugurarà el dia 7 a les 12 del migdia.
Demà dissabte 7 de març hi haurà el dinar del Dia Internacional de les Dones i a la tarda es farà l’acte institucional, amb la lectura del manifest, a partir de les 18.00 h a l’Auditori Josep Carreras. A continuació tindrà lloc l’activitat “Cor de dones” amb la participació de totes les dones vila-secanes que s’inscriguin per a cantar juntes i escoltar música.

Pel diumenge 8 de març a les 11.30 h s’ha convocat la manifestació per la vaga feminista del 8M, que es concentrarà a la plaça dels Països Catalans i arribarà fins a la plaça de l’Església, on es farà, en acabar, un vermut solidari. El dimecres 11 de març s’impartirà el Taller de cuina Sant Josep al Centre Cívic i Cultural el Colomí i el taller de defensa femenina al Centre Cívic i Cultural de la Plana. A l’endemà dijous hi haurà Balls en línia al Centre Cívic i Cultural el Colomí; una projecció de curtmetratges a la Pineda el divendres 13 de març i, finalment, del 18 de març al 29 d’abril, tindrà lloc el taller “Empoderament i lideratge d’una mateixa” al Centre Municipal de Formació i Ocupació “Antic Hospital”, cada dilluns i dimecres a les 19.30 h.