.

.

TOTS 21

L’Ajuntament de Vila-seca, coordinat des de la seva regidoria de Comerç, posarà en servei ben aviat la plataforma ‘vilamarket.cat’, una eina a disposició dels comerciants per tal que puguin oferir les seves vendes a la població via on-line.

El comerç detallista en general i el de Vila-seca en particular està patint importants canvis provocats per la crisi de la pandèmia que han fet incrementar els hàbits de la venda on-line. Per això, l’Ajuntament de Vila-seca ha treballat en accions de suport al comerç local i ha impulsat la creació d’una plataforma de venda on-line que porta per nom “vilamarket.cat”. A banda, l’Ajuntament ha organitzat per aquest diumenge 15 de novembre una jornada de motivació i reflexió adreçada al sector comercial del municipi. En aquesta jornada matinal que es realitzarà de forma virtual, es debatrà sobre la situació actual del comerç i es presentarà aquesta nova plataforma per vendre on-line.

Aquest és el programa de la jornada:

10.00 h Motivació i vendes. Ponència a càrrec de Mònica Mendoza.

Presentació de la ponent a càrrec de Juan Hervàs, president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Vila-seca – La Pineda.

11.45 h Vilamarket.cat, el centre comercial virtual de Vila-seca. Ponència a càrrec de Carlos Morillo. Presentació de la nova plataforma de vendes.
12.30 h Presenteu-nos la vostra història de negoci. Espai de presentació dels negocis participants en la jornada.

Cal recordar que l’Ajuntament de Vila-seca impulsa aquesta jornada, la plataforma “vilamarket” i la seva implementació en base al següents objectius:

– Generar vendes on-line i offline.

– Fomentar l’acostament de la ciutadania al comerç de Vila-seca.

– Frenar l’impacte negatiu de la Covid-19 en el comerç local.

– Generar il·lusió i motivació per ajudar als comerciants a superar la crisi de la Covid.

– Recuperar la confiança dels comerciants en les accions del govern municipal.

– Potenciar el sentiment de pertinença i l’associacionisme entre els comerciants del municipi.

Redacció