.

.

TOTS 21

La Fira de Mont-roig del Camp. Foto: Tots21

La Fira de Mont-roig del Camp. Foto: Tots21

Mont-roig del Camp ha inaugurat aquest divendres la seva fira multisectorial, amb la presència de moltes famílies que han volgut donar el tret de sortida a un esdeveniment que presumeix d’una llarga trajectòria (la primera edició data de l’any 1881) a través de la qual s’ha anat transformant des de la inicial mostra agrícola i ramadera pròpia del segle XIX a l’aparador multisectorial de les darreres dècades. Els últims anys ha anat evolucionant amb un recinte firal que compta també amb un espai gastronòmic i música en directe, entre d’altres.

Els parlaments de la inauguració. Foto: Tots21

Els parlaments de la inauguració. Foto: Tots21

Paradetes amb productes diversos, establiments per fer un tast i atraccions per a la canalla conformen una fira que compta, a més, amb un complet programa d’actes i activitats pensats per a tots els públics i edats. Els visitants poden gaudir d’activitats esportives per a joves, actuacions musicals, teatre, ball, trobada de gegants, curses d’obstacles o espectacles infantils.

A més, per sisè any consecutiu s’organitza un concurs de cuina tradicional, que tindrà lloc el diumenge 6 d’agost a les 19 hores al recinte firal.

Les paradetes venen productes de menjar artesans, joies, productes de cosmètica, complements, productes de decoració… De tot i més per al gust de tothom.

En la part de les atraccions, els infants poden gaudir d’allò més amb els tradicionals autos de xoc, trenets i, per als més atrevits, moviments ràpids, tombarelles i alguna atracció que fa tocar el cel.

A continuació, us deixem una galeria d’imatges de la fira.

V.Tapias