.

.

TOTS 21

Entrada del Salouween street. Foto: Tots21

Una lluna pràcticament plena va acompanyar el vespre d’aquest divendres la inauguració del “Salouween Street“, un dels actes més concorreguts de la festa de Halloween a la capital de la Costa Daurada. El passeig Jaume I s’omple aquests dies amb més de 100 establiments d’oci i resturació, decorats amb elements i personatges sinistres i amb espai reservat per a terrasses. Es tracta d’una zona tematitzada, lúdica i festiva, que fa gaudir els visitants de l’època més terrorífica de l’any.

Un esquelet dona la benvinguda als visitants. Foto: Tots21

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va fer una passejada per la zona. Foto: Tots21

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va aprofitar la inauguració per fer una passejada per tots els establiments i gaudir de l’ambient en una iniciativa que arriba a la segona edició i que l’any passat va acollir la visita de 25.000 persones.

Entre els visitants, gent vestida per a l’ocasió, molta canalla amb ganes de passar-ho bé i diversos Dj que fan moure l’esquelet a qualsevol que passeja pel “Salouween Street“. Molts dels assistents portaven la bossa logotipada de la iniciativa ‘Truc o tracte’ en què participen una setantena d’establiments comercials regalant llaminadures i xocolatines als infants que vagin disfressats i que portin aquesta bossa que se’ls facilita a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet.

El “Salouween Street” estava ple de canalla disfressada. Foto: Tots21

A banda dels establiments, tampoc no hi falta una zona destinada a atraccions per als més petits.

L’Ajuntament de Salou, a través de les regidories de Dinamització Econòmica, Joventut i Infància, ha apostat un any més per un format transversal i festiu per celebrar Halloween, el qual converteix el municipi en un veritable focus d’atracció de la Costa Daurada durant 12 dies de terrorífica i frenètica activitat, fonamentalment als carrers.

Zona d’atraccions per a la canalla. Foto: Tots21

El programa de Halloween a Salou, que es va iniciar el dia 19 i s’allargarà fins al 31 d’octubre, també ha previst el Passatge del Terror a la Masia Catalana, que tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 d’octubre. Es tracta d’un espectacle singular i terrorífic, situat en una antiga construcció rural, dins d’una finca de 5.260 metres quadrats, a l’avinguda de Carles Buïgas, en ple cor del nucli turístic de Salou.

Enguany s’ha tornat a programar també el Salouween Parade, el qual preveu atraure milers de persones disfressades de monstres i zombies. És una cita pensada per gaudir-la amb amics i família, on la diversió està assegurada. Aquesta activitat tindrà lloc el dimarts, 31 d’octubre, a les 19.30 h.

En definitiva, són 12 dies de Salouween que enguany vol consolidar-se com a punt àlgid de la campanya turística de tardor.

A continuació els deixem amb una galeria d’imatges del “Salouween Street“.

V.Tapias