.

Un instant del partit, ahir al Serrallo

Començava el partit al pavelló del Serrallo amb David Fernández, Ben Congiusta, Artur Alaminos, Antonio Hester i Ehimen Orukpe al cinc inicial. S’estrenava el marcador amb dos cistelles seguides del Zornotza on posteriorment el CBT responia amb dos 2 + 1de Fernández i Orukpe, ambdós amb els tirs lliures encertats. Quan es portaven disputats tres minuts de joc els tarragonins capgiraven el mal inici amb un 10-8 i una esmaixada de Orukpe avançava encara més l’electrònic pels blaus.

A manca de quatre minuts pel final del primer quart dues faltes personals sobre Orukpe on encistellava tres dels quatre tirs lliures posicionaven el CBT a cinc punts per sobre dels bascos. Dues jugades ràpides del Zornotza i algun error en rebot dels tarragonins acostaven als de Garitaonandia en el marcador. Una cistella de Giménez avançava un altre cop el CBT davant un rival que no deixava de pressionar. Finalment un triple de Martínez a l’últim segon posava punt final al primer quart amb 27-19 a l’electrònic.

Un primer parcial marcat per un bon nivell dels de Berni Álvarez tan en defensa com en atac. Començava un segon quart on els bascos sortien amb molta força i encertats i poc a poc s’acostaven als blaus. Un triple de Giménez tornava a mantenir pel CBT la distància de 8 punts. Les faltes personals i un parell de pilotes perdudes permetien al Zornotza acostar-se als blaus. Tot i així, un tap d’Orukpe, dos triples d’Alaminos i un de Congiusta feien que el CBT respirés una mica i es continués mantenint per davant del marcador, 41-31. Dos jugades combinades dels bascos retallaven la diferència de 10 punts, que es tornaven a recuperar després de cistelles de Martínez i Alaminos.

Es marxava a la mitja part amb un 45-35 a l’electrònic. Deixàvem així doncs un parcial amb bones sensacions i un clar domini dels del Serrallo. Es donava inici al tercer quart encetant el Zornotza el marcador però responent el CBT amb dos triples de Fernández i Congiusta. Els blaus ampliaven distàncies respecte els bascos posant-se a 15 punts després de cistelles de Orukpe i triple d’Alaminos. El Zornotza però no abaixava els braços i aprofitava qualsevol errada dels blaus per tal de retallar distàncies. A falta de quatre minuts per acabar el tercer quart l’electrònic marcava 58-46. Es posava punt final a un tercer quart amb 61-54 al marcador després d’uns últims minuts força intensos. Remarcar però el bon treball dels de Berni Álvarez en aquest tercer parcial mantenint sempre la distància i no abaixant els braços davant un rival que tampoc ho feia.

Començava un últim quart amb un Zornotza encertat i intens on retallava la còmode distància del CBT i es col·locava només a quatre punts. Els blaus semblava que responien amb una jugada combinada que finalitzava amb cistella de Giménez i un doble 2+1 de Hester, un amb tir lliure fallat. El CBT tornava a recuperar la força i l’encert per poder tornar a situar-se còmodament davant del rival. Després de l’expulsió d’Orukpe per cinc faltes personals, una esmaixada de Ngomo i triple de Congiusta finalitzava el partit al Serrallo amb un 86-78 al marcador.