.

L’Ibersol CBT manava al descans amb un lleuger avantatge: 34-39. Foto: CBT

Victòria treballada i patida de l’Ibersol CBT a la pista del Mobus CB Igualada per 69-81. Els blaus han anat gairbé sempre per davant en el marcador, però han deixat que els locals s’apropessin perillosament. Dos triples decisius al final de Domínguez i Duch han deixat lligada la segona victòria consecutiva de la temporada. Els millors per part visitant van ser Adrià Duch amb 14 punts i 6 assistències per 22 de valoració i Alex Doche amb 17 punts i 7 rebots per 20 de valoració.

La primera del partit la posava el CB Igualada, capgirant ràpidament però el marcador amb 5 punts consecutius i triple de David Fernández inclòs. El joc fàcil i efectiu dels blaus obria el primer avantatge (2-9). Domínguez i Fernández encertaven de tres, en el moment en què els locals li agafaven el pols al partit i neutralitzaven els tres següents atacs de l’equip de Berni Álvarez. La defensa ordenada permetia mantenir la distància dels 10 punts, que la posava Mendes (11-21). Els contraatacs del CB Igualada al final del quart baixaven dos punts la diferència (15-23).

L’Igualada arrencava molt més entonat el segon quart. A base de percutir i no abaixar els braços es col·locaven a només 3 punts, fent saltar les alarmes al conjunt blau (22-25). Completament encallats, l’Ibersol CBT cedia un triple que igualava de nou el partit. Duch i Ewulu posaven ordre amb una cistella cada un, i Domínguez culminava el canvi de dinàmica amb 5 punts consecutius (31-37). Al descans, l’Ibersol CBT hi arribava amb un lleuger avantatge: 34-39.

La tornada de vestidors afavoria al conjunt local, que amb 4-0 es posava a un punt dels tarragonins. En el pitjor moment per als blaus apareixia Doche anotant els sis punts següents i assistint a Ewulu perquè convertís un 2+1 (45-48). Amb el partit un pèl boig, els blaus malbarataven els seus atacs mentre que l’Igualada ho aprofitava per donar-li la volta al marcador (54-53). Amb tot, arribarien al final del quart per davant (55-59).

Els últims 10 minuts començaven molt intensos amb un intercanvi de cistelles constant que beneficiava els blaus (60-65). El partit però, s’igualava per moments, sense dominador clar. Doche decantava la balança amb un nou triple, en el moment en el qual ja cada segon i cada acció eren determinants. Determinant com el triple de Domínguez quan faltaven un minut i mig i que posava el marcador en 66 a 74. Duch remataria el partit també des de la línia de tres, deixant sentenciat el partit.