.

Foto de grup de l'equip Messer CBT

El primer període el MESSER no va existir a pista. El Sedis va sortir a per totes i ràpidament va agafar una gran avantatge al marcador (14-4). La reacció del CBT no va arribar i va finalitzar el període amb clara avantatge local (26-11).

El segon període va seguir amb la mateixa tònica, falta de tensió, males decisions ofensives i arbitratge nefast. Tot i això, l’equip va assentar-se a pista i va reaccionar gracies a la defensa (35-26).

Després del descans dues cistelles consecutives obligava al Sedis a demanar temps mort (35-30). Dos triples ajustaven el marcador fins el (43-40).

Al minut 2 i just quan les visitants havien empatat per primer cop el partit, els arbitres xiulen una tècnica i una antiesportiva totalment exagerades (48-44). El CBT s’avança 51-52, però els arbitres segueixen el seu propi festival i expulsen 4 jugadores visitants i 3 locals en un partit gens agressiu. A manca de 45 segons, i 3 a baix MESSER CBT, la qualitat individual de les tarragonines aconsegueix anotar cistella i robar la pilota per anotar de nou en contraatac.

Els darrers segons es defensa a la perfecció i els arbitres no la lien. (58-59)