.

Al descans s’arribava amb el resultat de 42 a 36. Foto: CBT

L’Ibersol CBT ha aconseguit aquest vespre davant el CB Navàs la tercera victòria de la temporada (83 a 65), en un partit molt regular dels blaus i decidit gràcies a la seva bona actuació en defensa a la segona meitat. Els més destacats per part local han sigut Buscail amb 14 punts i 9 rebots per 25 de valoració i Duch amb 11 punts i 13 de valoració. Una victòria balsàmica que de ben segur farà pujar la confiança de l’equip pels propers partits.

Inici de partit fred per part local. Mendes, però, amb una esmaixada espectacular posava el 3-4 en el marcador. Duch aconseguia el primer triple del matx, encara que el ritme continuava sent baix. Dues bones accions defensives propiciaven el contraatac dels blaus que, tot i això, no trobaven el camí de l’anella. Un segon triple de Duch posava el primer avantatge en el marcador. Els visitants el contestaven i Nico aprofitava per sumar-se a la festa del triple. Doche també s’hi volia sumar (17-14). Reacció visitant amb un parcial de 0-6 que trencava Estebanell amb un altre triple. Dos tirs lliures i una cistella en joc de Buscail posaven una petita diferència en el marcador al final del primer quart (28-22).

El segon quart s’ha encetat amb molta igualtat. Buscail encetava amb cistella, però els visitants no es rendien. Estebanell contestava un triple dels visitants (36-29). Alba tornava a encertar de 3 i Berni demanava temps mort a mitjans del segon quart (36-32). Una recuperació de Duch atorgava dos tirs lliures a Doche que només era capaç d’encertar-ne un (40-34). Nico recuperava la pilota i ell mateix finalitzava de manera estrambòtica el contraatac. El partit es parava a causa de la lesió de Balaguer, que requeria una assistència més important del normal. Restaven 22 segons per arribar al descans, al qual s’arribava amb 42 a 36.

En la represa, Nico aconseguia una cistella ràpida i Doche en la recuperació defensiva també encertava de dos (46-36). En aquests compassos inicials el ritme era dominat completament pels locals. Navàs demanava temps mort després d’una cistella de Nico (50-36), que completava el parcial d’inici de 8-0 i que continuaria sumant després d’una bonica combinació que finalitzava JJ al pal baix. Berni demanava temps mort després d’una recuperació i esmaixada de Santos (53-43). Cistella ràpida d’Estebanell que tornaven els visitants, que aprofitaven poc després 3 tirs lliures per tornar en el marcador (55-48). Una nova embranzida blava donava un marge de 12 punts al final del tercer quart (61-49).

En la sortida de l’últim quart, un triple inicial dels visitants feia presagiar que el partit seria llarg. Malgrat això, Larry aconseguia un gran triple. Santos cometia la segona antiesportiva del partit i havia d’abandonar la pista. Duch aconseguia el seu tercer triple del partit i donava un marge de 13 punts. Els visitants demanaven temps mort. Marc Buscail amb una jugada de 2+1 donava més aire en el marcador. David des de la línia de 3 donava el màxim avantatge en el marcador (77-59) i al partit només li quedava anar morint fins al resultat final.