.

Enrique Bañuelos, màxim promotor del projecte i de Veremonte, el segon per l'esquerra

Veremonte, l’empresa promotora de BCN World, ha valorat “positivament” la resolució del Govern sobre la primera fase del concurs públic per a la instal·lació i explotació de casinos de joc al CRT de Vila-seca i Salou.

La Generalitat ha admès dues de les tres propostes presentades per la companyia: les participades per Veremonte amb els operadors Melco Crown i Hard Rock. Per la seva banda, l’operador asiàtic també s’hi ha presentat en solitari i ha estat admès, així com el Grup Peralada. Per contra, una tercera proposta de Veremonte, que segons l’empresa era amb la multinacional Caesars, no ha estat qualificada “per motius tècnics”. La promotora de BCN World afirma que treballarà per tirar-la endavant.

En el comunicat, Veremonte s’ha mostrat satisfeta pel fet que la companyia i els seus socis -Melco Crown i Hard Rock- obtinguin tres de les quatre qualificacions admeses, però ha insistit que seguirà treballant per concretar la proposta que havia fet amb la multinacional Caesars, que no figura en la resolució del Govern.

Fonts de la companyia han assegurat a l’ACN que Veremonte havia presentat tres propostes en aquesta primera fase, consistents en sengles agrupacions amb les empreses Melco, Hard Rock i Caesars. Aquestes fonts asseguren que, en cap cas, Veremonte s’hi havia presentat en solitari, tal com recull precisament la resolució del Govern.