.

.

TOTS 21

La jornada va començar amb una mar en calma i es va anar complicant amb els pas de les hores però en cap cas va posar en perill la disputa de la regata. Foto: Cedida

El passat diumenge es va disputar a Badalona la segona de les quatre regates que formen part de la Lliga Catalana de llagut català. La regata, en aquesta ocasió va ser organitzada per Rem Badalona, i es va disputar davant mateix del dic del Port de Badalona. La jornada va començar amb una mar en calma i es va anar complicant amb els pas de les hores però en cap cas va posar en perill la disputa de la regata.

Els Vogadors de Cambrils, un cop més es van presentar a la regata amb 7 tripulacions: infantil, cadet masculí i femení, juvenil masculí, absolut masculí i, veterà masculí i femení.

Com és habitual, a primera hora es van disputar les mànegues classificatòries amb una contrarellotge, i en les que totes les tripulacions es van classificar per a les finals A, que donen lloc a disputar els 4 primers llocs de la classificació.

3 victòries de l’Escola de Rem i 4 segones posicions a les finals

Les finals van començar amb la disputa de la categoria dels més petits, Infantil mixt, en la que la tripulació dels Vent d’Estrop es va imposar per davant de la de Nàutic Flix i la de Rem Santa Cristina.

Tot seguit, va ser l’hora de la categoria Veterà masculí, en la que els Vogadors, que havien fent el tercer millor temps a la contrarellotge van millorar una posició entrant en segona posició per darrera de Rem Badalona i superant a Rem Cambrils i Vogadors de Calafell.

En categoria cadet, victòria de les dues tripulacions dels Vent d’Estrop; la masculina, per davant de Nàutic Flix i Rem Badalona, i la femenina per davant de Rem Pescadors.

Seguidament, a la final de Veterà femení, les Vogadores van fer bona regata de menys a més, fet que els va permetre entrar en segona posició en una final molt disputada amb Rem Cambrils, RCN Tarragona i Xon’s Empuriabrava

En la categoria juvenil masculí, la tripulació cambrilenca, formada per 3 xiquets i 5 xiquetes van fer una bona regata i van entrar en 2a posició final per darrera de Rem Badalona.

Finalment, a la categoria absolut masculí, la victòria incontestable se la va endur Rem Santa Cristina i en segona posició van entrar els Vent d’Estrop, molt per davant també de Rem Badalona i Rem Mataró.

Amb aquesta regata, la Lliga de Catalana de Llagut està a l’equador de la competició, i s’entrarà a la part final amb la disputa de les dues darreres regates, la primera de les quals es disputarà el proper 4 de juliol a Flix.

Redacció