.

.

TOTS 21

El nom d’aquesta plataforma s’escollirà en els propers dies per votació popular. Foto: Cedida

Tenint en compte les dificultats que estan patint els comerciants, com a conseqüència de la crisi sanitària del coronavirus i, per evitar el tancament dels seus negocis al municipi, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha avançat el projecte de creació d’un marketplace que tenia previst per més endavant, amb l’objectiu d’impulsar el comerç local.

La previsió és que aquest estiu pugui estar en marxa ja aquesta plataforma virtual en què, en una primera fase i com a prova pilot, es vendran els productes d’una vintena d’establiments comercials seleccionats del municipi. La idea és que, posteriorment i de manera progressiva, s’hi puguin incorporar a aquest «centre comercial online» tots els comerços locals que hi estiguin interessats.

Amb la creació d’aquest marketplace, l’Ajuntament pretén donar accés als comerciants locals a un nou canal de venda i augmentar la seva visibilitat i les seves possibilitats de venda, ha explicat la regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, María José Gómez. A més, aquesta macrobotiga virtual, tal com ha afegit la mateixa regidora, permetrà als compradors trobar una gran varietat de productes en un únic lloc web i fer les compres d’una manera còmoda, senzilla i segura, des del punt de vista del pagament.

El nom del marketplace s’escollirà per votació popular. El consistori proposa tres opcions: Compres al poble; Mercat del Mestral i Llastres Mercat. L’opció que més vots aconsegueixi serà la guanyadora. Les persones interessades a participar en aquesta votació ho podran fer des d’avui dimecres 27 de maig i fins al dilluns 1 de juny, a través de la pàgina web municipal (www.vandellos-hospitalet.cat) i de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament (Vandellòs-Hospitalet.cat).