TARRAGONA 21

Cartell de la campanya de Nadal del comerç

Cartell de la campanya de Nadal del comerç

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV), amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme organitzen per segon any la campanya el “Nadal dels Sentits”.

Amb aquesta campanya, que estarà en marxa a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant des del 2 de desembre fins al 5 de gener tots els caps de setmana (exceptuant els del 24 i 25 de desembre i el 31 de desembre i 1 de gener) i també els dies 8 i 9 de desembre i 4 i 5 de gener; es pretén que les compres de Nadal es facin al comerç de proximitat oferint premis per cada compra realitzada en algun dels comerços que s’han adherit a la campanya.

Així, a la vuitantena d’establiments adherits s’hi lliuraran uns premis als clients per les compres a partir de 10 euros. Per aconseguir els premis caldrà acudir a l’Oficina de Turisme a canviar els tiquets de compra per vals, per cada 10 euros es lliurarà un val amb un màxim de 20 per cada compra. Els vals obtinguts es poden bescanviar per viatges al trenet nadalenc, bosses de crispetes, cotó de sucre, una figura feta amb globus o una sessió de pintura de cara.

A banda d’això, els comerciants oferiran promocions especials a les seves botigues, hi haurà animació al carrer, música ambiental nadalenca, carrets de cotó de sucre i crispetes voltant pel poble.
Durant aquests dies, així mateix, els comerços estaran decorats amb els mateixos motius nadalencs.

Encesa oficial dels llums de Nadal

Per donar la benvinguda a les festes, el proper divendres, 2 de desembre, tindrà lloc l’encesa oficial dels llums de Nadal a l’Hospitalet de l’Infant a partir de les 18h, a la Plaça Catalunya s’hi presentarà el vídeo del Nadal dels Sentits i el mapping nadalenc, hi haurà cantada de nadales i xocolatada per a tots els assistents. A Vandellòs l’encesa oficial de llums de Nadal es farà el dimarts dia 6 a les 18h a Ca la Torre.