.

.

TOTS 21

Imatge del mural atacat. Foto: Facebook

El mural feminista de la Rambla de les Moreres de Creixell ha aparegut completament vandalitzat i malmés. Aquesta pintura mural per la igualtat de gènere i contra la violència masclista va ser realitzada per les voluntàries del col.lectiu feminista creixellenc Papallones Liles, amb el suport de les dones creixellenques i l’àrea de la secretaria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell. Aquest mural es va convertir en un símbol més del moviment feminista de Creixell.

Des de l’ajuntament de Creixell, expressen ‘la nostra condemna ferma, enérgica i sense pal.liatius a aquests actes vandàlics amb el mural.
L’intolerància no té cabuda a Creixell, el vandalisme i la violència masclista són inadmissibles. Creixell som una vila oberta i lliure per no acceptar de cap manera comportaments com aquest’, afirma el consistori.

Des de l’àrea de la secretaria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora Chelo Picon Gomis, reiteren ‘el nostre compromís per arranjar els desperfectes ocasionats al mural i a perseverar contra les bretolades, la violència masclista i l’intolerància al nostre municipi’.