.

.

TOTS 21

Cartell del teatre solidari als Pallaresos

Cartell del teatre solidari als Pallaresos

El Grup de Teatre Al Ras amb la col·laboració de l’Ajuntament dels Pallaresos i de l’IES Pallaresos, representarà el proper diumenge 29 de desembre a les 19 hores l’obre de teatre “Vacances Diplomàtiques”.

Una obra que parla d’en Joan Carbonell, un restaurador que es troba de vacances amb la seva dona i la seva filla a un país comunista de l’Europa de l’est, és sorprès prenent fotografies a una zona prohibida i els tres es veuen obligats a refugiar-se a l’Ambaixada Catalana d’aquell país. En absència de l’ambaixador, el seu incompetent fill, l’Àlex, tractarà de resoldre la situació amb l’ajuda d’un capellà refugiat a l’Ambaixada, el Mossèn Ventura. Les coses es complicaran encara més quan s’anunciï la visita del Sultà de Bashir i de la seva esposa.

L’obra es representarà al gimnàs de l’IES Pallaresos el diumenge 29 de desembre a les 19 hores. La venda d’entrades és farà al mateix gimnàs a 5€ adult i 2€ els nens menors de 12 anys. La recaptació anirà destinada a col·laborar amb LA MARATÓ.